[[Site/Publish_:_unsupportedBrowser]]

Ravintola- ja majoituspalvelut tarpeidesi mukaan

TERVETULOA SYÖMÄÄN, JUOMAAN, NUKKUMAAN TAI IHAN MUUTEN VAAN!

- JOKA PÄIVÄ AAMIAINEN, LOUNAS, ILLALLINEN & AĹA CARTE -

- MAJOITUSPALVELUT, PITOPALVELU, A-OIKEUDET, ILLANVIETTOPAKETIT -

- niin isoille kun pienillekin porukoille!

- AVOINNA YMPÄRI VUODEN! -

***

LAUANTAINA 10.2.2018

HOTELLI SANTALAHDEN 

LASKIAISRIEHA! 

 ->  PÄIVEMMÄLLÄ PIENTÄ KIVAA LAPSILLE, 

ILTAPÄIVÄSTÄ YÖHÖN AIKUISILLE!

-> Hiio hoi! 
Hotelli Santalahti järjestää laskiaisriehan merkeissä leikkimieliset Talviolympialaiset, joihin voi osallistua neljän hengen joukkueissa. Lajeja on neljä kappaletta ja jokaiseen rataan liittyy myöskin pientä janojuomaa. Joukkueille on pieni osallistumismaksu (20€, vaan vitosen per henkilö), johon sisältyy virkistysjuomia ratoja suorittaessa, sekä ilmaiset saunat kisojen päätteeksi. Ruokaa löytyy mättöbuffasta ja myös ala cartea on saatavilla koko päivän. Joukkueiden ilmoittautumiset voi tehdä paikanpäällä tarjoilijalle, tai sähköpostissa osoitteeseen: info@hotellisantalahti.fi.Viimeiset ilmoittautumiset otetaan vastaan 31.01.2018. Myöskin kaikenkarvainen yleisö on tervetullutta seuraamaan kisoja, jonka aikana baarissa on tarjolla Happy Hour tarjouksia. Tarjoamme myös yleisölle mahdollisuuden saunoa yleisissä saunoissa hintaan 2€ (sis. pyyhkeen). Huom. myös pihasauna on lämpimänä. Kisoja seuraa palkintojenjakotilaisuus, jossa kolme parasta joukkuetta palkitaan.

Illan kemuja tahdittaa klo 20.00 alkaen The Donkees! 
Tervetuloa !

***

Kevään ja kesän mittaan tulossa myös:

- pääsiäiskattaukset

- vappubrunssi

- äitienpäivän juhlabuffetit

- kesän alottajaisjuhlat

- juhannusaaton juhannustanssit sekä juhannuspäivän brunssi

- pisteenä kesäkaudelle Santalahden venetsialaiset

***

 

MEILTÄ MYÖS PITOPALVELUT - JOKO MEILLÄ TAI MUUALLA JÄRJESTETTYNÄ

- lisäinfoa 05 2268010 / info@hotellisantalahti.fi

***

 

Aivan vieressä sijaitsee lomakylä Santalahti, minigolf, Kotkagolf, kaunis luontopolku ja lenkkeilymaasto, kaupungin uimaranta sekä vierasvenesatama. 


HOTELLI SANTALAHTI, MASTOTIE 1, 48310 KOTKA | info@hotellisantalahti.fi | 05 226 8010

Talvikaudella (1.9.-5.6.) 8.00 - 21.00 + sopimuksen mukaan

Kesäkaudella (6.6.-31.8.) 8.00 - 23.00 + sopimuksen mukaan

www.facebook.com/hotellisantalahti

instagram: @hotelsantalahti

 

Ravintolayhtiö Aurinkoranta Oy |Y  2743149-2

 A-oikeuksilla varusteltu ravintola tarjoaa aamiaista, lounasta, illallista ja a´la cartea päivittäin. N. 80- paikkaisesta ravintolasalista aukeaa upeat näkymät Suomenlahdelle, joita voi kesäisin katsella myös suurelta terassilta. Aivan rannassa kiinni on myös meriterassi, jossa voi kesäaikana ottaa tanssiaskelia tai nauttia virkistävästä juomasta.

 

Hotelli Santalahdesta myös juhla- , kokous- ja cateringpalvelut! Teemme haluamanne juhlamenut niin isoille kuin pienillekin porukoille, ja aina henkilökohtaisesti suunniteltuna! Yläkerrassa sijaitseva kabinetti soveltuu joko kokous- tai juhlapaikaksi. Tila tarjoaa paikat n. 25 hlölle, ja tilauksesta sinne saa kahvituksien lisäksi myös ruokatarjoilun.

LISÄTIETOA JUHLA- JA, KOKOUS- JA CATERINGPALVELUISTA

 

 Hotelli Santalahden keittiö panostaa laatuun ja tuoreuteen, ja valmistuotteita käytetään niin vähän kuin mahdollista. Leivät ja leivonnaiset tehdään alusta loppuun asti itse, kuten myös kastikkeet, kotikalja jne. Savustamme myös kalat ja lihat itse paikanpäällä ja pyrimme käyttämään pääsääntöisesti kotimaisia raaka-aineita. Kesäaikana myös juomavalikoimamme tukee samaa linjaa, valikoimassa mm. luomuviiniä sekä kotimaisen Teerenpelin pienpanimon olutta ja siideriä. 

 

KATSO A´LA CARTE MENU TÄSTÄ

KATSO LISÄTIEDOT AAMIAISESTA, LOUNAASTA JA ILLALLISESTA